speak express jezikovna platforma
Re: speak express jezikovna platforma
Nikoli nisem bil zainteresiran za učenje jezikov. Vendar sem našel to jezikovno platformo in sedaj dobro govorim angleško
Mislite, da se bom z Speak Express resnično naučil angleščine v tako kratkem času? Rad bi šel v Anglijo, medtem ko je še vedno mogoče, a na žalost ne poznam jezika 

mislim, da ni kaj razmišljati
Začel sem se učiti pred dvema tednoma. Zdaj se lahko pogovorim s tujci, ki me ogovorijo na ulici. Pozdrav 

Rada bi vedela, če platforma pomaga tudi ljudem, ki imajo sicer težave pri učenju jezikov. Vnaprej hvala za vaš odgovor.
Moj sin je odšel v Anglijo in se tam poročil. Tam imam sedaj vnuka. Ali se bom do junija lahko naučila angleščine v meri, ki bi mi omogočila komuniciranje z vnukom in sinovo ženo?
-
Moja mati, ki je starejša oseba je imela dostop do platforme. Sprva ni bila prepričana, vendar ji je postala všeč in sedaj lahko govori angleščino. Prav tako pa se je začela učiti drugega jezika, saj pravi, da je zabavno in enostavno. 
Poskusil sem tudi druge platforme. Izkazale so se kot potrata časa in denarja. Zdaj se učim z Speak Express in dejansko vidim rezultate. Lahko naredim veliko več. 

O tej platformi nimam pripomb. Naučil sem se jezika in na to sem ponosen 

Sporazumevanje z ženskami iz drugih držav ni več problem. Preprosta in učinkovita metoda učenja.
Iskreno priporočam vsem, ki imajo težave pri učenju tujih jezikov. Nemški jezik mi je že dlje časa povzročal težave, no na splošno so mi bili tuji jeziki težki. Z Speak Express sedaj dobro govorim nemško