Penidex extra – mnenja. Bo postal večji?
Re: Penidex extra – mnenja. Bo postal večji?
Hej, ne želim se hvaliti, a penidex je mojega člana povečal za 3,5 cm, kar je super, a že pred uporabo z njem nisem bil razočaran. Zdaj je resnično ogromen!
Tudi sam se lahko pridružim pozitivnim komentarjem, saj sem nad rezultati izdelka penidex resnično zadovoljn.
Izdelek sem poskusil in lahko rečem, da so rezultati hitri. Drugi dan uporabe sem že imel boljši občutek, po 2 tednih pa je bil moj penis večji za kar 2 cm!
Ne le, da raste, prav tako je povečana moja želja po seksu kot tudi užitek med njem.

-
Kupila sem ga za svojega moža, upam, da me preseneti. 

-
Tudi mene je bilo sram velikosti – visok sem 195 cm, zato je s svojo velikostjo zgledal smešen; če bi bil visok 170 cm bi bil ravno pravšnji, ampak – saj me razumete. Kupil sem penidex extra in po mesecu dni je bil daljši za 3 cm, po 2 mesecih pa je bil skupno večji 5 cm. Sem resnično zadovoljen!
-
Ali ima uporaba izdelka Penidex extra kakršna koli tveganja? Še nikoli nisem uporabil izdelka takšne vrste, zato me skrbi.
Bral sem, da izdelek vsebuje le 100% naravne sestavine, kar pomeni, da ne povzroča stranskih učinkov in reakcij. Med uporabo nisem opazil ničesar. Lep pozdrav.