hondrocream reviews

Odgovori
_patchouli_
Prispevkov: 3
Pridružen: 10 Apr 2018

hondrocream reviews

Odgovor Napisal/-a _patchouli_ » 10 Apr 2018

Ne prenašam bolečin v sklepih. Je morda kdo že poskusil kremo hondrocream in mi lahko pove svoje mnenje? Sama sem poskusila že dve kremi in nobena mi ni pomagala zato se sprašujem, če bo pomagala ta???

origa3223
Prispevkov: 3
Pridružen: 11 Apr 2018

hondrocream reviews

Odgovor Napisal/-a origa3223 » 11 Apr 2018

Kremo si je kupil moj oče in lahko povem, da sem med hojo ne pritožuje več o bolečinah....tako lahko rečem, da deluje :)

origa3223
Prispevkov: 3
Pridružen: 11 Apr 2018

hondrocream reviews

Odgovor Napisal/-a origa3223 » 11 Apr 2018

Super! Kreme mi bo kmalu zmanjkalo, zdaj pa lahko izkoristim popust.

Marrija725
Prispevkov: 2
Pridružen: 11 Apr 2018

hondrocream reviews

Odgovor Napisal/-a Marrija725 » 11 Apr 2018

Kremo hondrocream so uporabljali moji starši in lahko povem, da je njihova bolečina hitro izginila in se nekaj časa ni vrnila. Vredno jo je poskusiti.

aljoxxxa
Prispevkov: 3
Pridružen: 11 Apr 2018

hondrocream reviews

Odgovor Napisal/-a aljoxxxa » 11 Apr 2018

Kremo hondrocream sem uporabljal, ko sem se spopadal z bolečinami v kolenih. Nisem mogel normalno funkcionirati, saj so bile bolečine prehude. Po približno mesecu dni redne uporabe je bolečina popolnoma izginila in se ni vrnila.

Violeea32
Prispevkov: 2
Pridružen: 11 Apr 2018

hondrocream reviews

Odgovor Napisal/-a Violeea32 » 11 Apr 2018

Zagotovo jo priporočam! Po mojem mnenju najboljša krema za lajšanje bolečin, ki sem jo poskusila. 100% deluje :) Po poškodbi sem okrevala brez bolečin. Močno priporočam.

Nina_KAS
Prispevkov: 1
Pridružen: 11 Apr 2018

hondrocream reviews

Odgovor Napisal/-a Nina_KAS » 11 Apr 2018

Mi lahko kdo pove, kjer je kremo najboljše naročiti in, kako dolgo je treba čakati na dostavo? Nedavno sem se poškodovala med vadbo zdaj pa nenehno čutim bolečine.

Nabila43
Prispevkov: 1
Pridružen: 12 Apr 2018

hondrocream reviews

Odgovor Napisal/-a Nabila43 » 12 Apr 2018

Če vprašaš mene, je kremo najboljše naročiti neposredno na spletni strani proizvajalca. Tu je povezava Hondrocream.si

Karinaa333
Prispevkov: 1
Pridružen: 12 Apr 2018

hondrocream reviews

Odgovor Napisal/-a Karinaa333 » 12 Apr 2018

Hvala za povezavo – naročilo sem že oddala. Mi lahko mogoče poveste še, kako dolgo je treba čakati na dostavo?

Kamijaa244
Prispevkov: 1
Pridružen: 12 Apr 2018

hondrocream reviews

Odgovor Napisal/-a Kamijaa244 » 12 Apr 2018

Podjete dela zelo hitro, zato bi moral paket prispeti že 2-3 dni po oddaji naročila.

Odgovori