Diet Stars mnenja in učinkovitost uporabe

Odgovori
Maksimanka
Prispevkov: 2
Pridružen: 10 Maj 2018

Diet Stars mnenja in učinkovitost uporabe

Odgovor Napisal/-a Maksimanka » 10 Maj 2018

Živjo ;) pred kratkim sem našla simpatične bonbončke za hujšanje, ki se imenujejo Diet Stars. Jih je kdo od vas uporabil? Prebrala sem, da so okusni in resnično pomagajo, vendar nikoli ne veš. Všeč so mi želeji :) in če zraven izgubim težo, toliko boljše: D Čakam na vaša mnenja :)

Sara42
Prispevkov: 1
Pridružen: 10 Maj 2018

Re: Diet Stars mnenja in učinkovitost uporabe

Odgovor Napisal/-a Sara42 » 10 Maj 2018

priporočam. ne samo, da so dobrega okusa, ampak moja so resnično pomagali, shujšala sem 10 kilogramov in rit izgleda super;) kupila sem

Marta32233
Prispevkov: 1
Pridružen: 10 Maj 2018

Re: Diet Stars mnenja in učinkovitost uporabe

Odgovor Napisal/-a Marta32233 » 10 Maj 2018

Slišala sem o tem, vendar še nisem poskusila, zato bi rad izvedela, kako Diet Stars deluje

Dunja90
Prispevkov: 1
Pridružen: 10 Maj 2018

Re: Diet Stars mnenja in učinkovitost uporabe

Odgovor Napisal/-a Dunja90 » 10 Maj 2018

Marta32233 napisal/-a:
10 Maj 2018
Slišala sem o tem, vendar še nisem poskusila, zato bi rad izvedela, kako Diet Stars deluje
Diet Stars je nekaj najboljšega, kar lahko kupimo! Ne samo, da nimam več potrebe po sladicah, še vedno hujšam, že po prvem paketu lahko vidite rezultate! Moje mnenje je zelo pozitivno in dam 9/10 točk, ker sem jih prehitro pojedla. : Mrgreen:

Maksimanka
Prispevkov: 2
Pridružen: 10 Maj 2018

Re: Diet Stars mnenja in učinkovitost uporabe

Odgovor Napisal/-a Maksimanka » 10 Maj 2018

Torej priporočate, potem jih tudi jaz vzamem!

CattysGirl
Prispevkov: 2
Pridružen: 10 Maj 2018

Re: Diet Stars mnenja in učinkovitost uporabe

Odgovor Napisal/-a CattysGirl » 10 Maj 2018

Sara42 napisal/-a:
10 Maj 2018
priporočam. ne samo, da so dobrega okusa, ampak moja so resnično pomagali, shujšala sem 10 kilogramov in rit izgleda super;) kupila sem
Zelo sem radovedna o Diet Stars, zato se bom pridružila in kupila en paket. Upam, da bo tako okusno, kot pišete :) Seveda vas bom o vsem obvestila :)

CattysGirl
Prispevkov: 2
Pridružen: 10 Maj 2018

Re: Diet Stars mnenja in učinkovitost uporabe

Odgovor Napisal/-a CattysGirl » 10 Maj 2018

Nisem še vprašala, katere Diet Stars okuse priporočate? Ali se lahko izbira med njimi?:p

Zanjaaa
Prispevkov: 1
Pridružen: 10 Maj 2018

Re: Diet Stars mnenja in učinkovitost uporabe

Odgovor Napisal/-a Zanjaaa » 10 Maj 2018

Priporočam, saj je res poceni in ne pojeste veliko. Pomaga vam pri izgubi teže, ker ne samo, da nisem želela jesti sladkarij, ampak tudi na splošno nisem imela apetita. Kot so že ostali napisali so resnično okusni

Snežana
Prispevkov: 2
Pridružen: 10 Maj 2018

Re: Diet Stars mnenja in učinkovitost uporabe

Odgovor Napisal/-a Snežana » 10 Maj 2018

Jedla sem jih 2 tedna in zelo sem vesela. Imela sem težave pri hujšanju, vendar so mi okusni Diet Stars pri temu pomagali :)

Odgovori