Ali so FatBlocker Patches obliži za hujšanje učinkoviti?
-
Re: Ali so FatBlocker Patches obliži za hujšanje učinkoviti?
obliži so kul opcija, samo nalepite jih, preprosto kot to;) sem opazil že v prvem dnevu uporabe, da ne želim več veliko jesti.
Kaj če želo moški uporabljati izdelek FatBlocker Patches? Ali mi bo pomagal izgubiti težo? Ali je v redu, če ga uporabljamo moški?
-
Kakšna je razlika? Moj mož je uporabljal moje obliže in tudi izgubil težo. Kmalu bo moral kupiti nova oblačila, saj bodo stara preširoka
Po naključju sem naletel na izdelek FatBlocker. Iskal sem nekaj, kar bi mi omogočilo omejiti porabljene kalorije. Obliži dejansko delujejo zelo dobro, ne želim samo jesti, ampak se počutim veliko bolje. Poleg tega moja masa še vedno pada

-
Zelo me je zanimal ta izdelek, zato sem se odločila, da ga kupim. Čeprav nikoli nisem mislila, da sem debela, sem redno uporabljal izdelek. Nisem pričakovala, da bo po enem tednu moja teža padla za 5 kilogramov ... zaradi tega, ker so preveč dobro delovali na meni, sem dela ta izdelek za nekaj časa na stran. Mislim, da se bom vrnil k njemu, vendar zagotovo še ne zdaj.
-
Oh, mislim, da sem pred nekaj časa izgledal kot kit! sedaj svobodno pokažem svoje novo telo svetu 

Rad bi nekam šla, vendar zdaj ne želim niti pokazati svojega telesa xD, ampak čakam na paket obližev in želim izvedeti kakšni bodo rezultati. Rada bi se prepričala če je ta stran prava za naročanje?? tukaj
[LINK]
[LINK]
-
Ja, tudi jaz sem jih kupila tukaj. Ravnokar začenjam z uporabo. Upam da bom tudi jaz izgubila težo.

živjo, imam dobre novice! Izgubila sem 7 kg maščobe z obliži FatBlocker Patches, zelo sem srečna.