5XXL Elite - pregledi
Re: 5XXL Elite - pregledi
Zdravo! Vidim, da tu komentirajo le moški, a zanima me, če je izdelek primeren tudi za ženske? Nočem zgledati kot moški.
Ne skrbi, ne boš se spremenila v moškega
ženske mišice ne delujejo na enak način kot moške, zato bo izdelek nate vplival na drugačen način. Tvoje mišice bodo hitreje in bolj učinkovito rasle, a še vedno ne bodo prevelike za žensko postavo. 

Kako dolgo traja, da naročen izdelek prispe na dom?
-
Najboljše dopolnilo, ki sem ga kadar koli uporabil! V mesecu dni sem pridobil 14kg! Počutim se izjemno in ne naveličam se vadbo.
Če se dobro spomnim, sem paket dobil 2-3 dni po naročilu.
Začel sem obiskovati fitnes. Prva 2 meseca sta mi prinesla izjemne rezultate, ki pa so se nato ustavili in 2 meseca sem ostal na isti točki. Moja moč in mišična masa se nista spremenila, zato sem se odločil za nakup izdelka 5XXL Elite. Naslednji mesec sem pridobil izjemno količino surove mišične mase in moči.
Imam enako težavo – fitnes obiskujem že nekaj časa in najprej sem videl izjemne rezultate, ti pa so zdaj popolnoma izginili... Mislim, da bom tudi sam poskusil 5XXL Elite, saj sem prebral številna priporočila.
-
Pozdravljeni. Moje ime je Jernej Lazarevic. Sem osebni trener z več-letnimi izkušnjami na področju. Stranke me pogosto sprašujejo o prehranskih dopolnilih in iščejo priporočila, kaj lahko med vadbo uporabijo. Ne podpiram veliko dopolnil in edino prehransko dopolnilo, ki ga priporočam je 5XXL Elite. Njegove sestavine so 100% naravne in ne povzročajo stranskih učinkov, rezultati pa so dolgotrajni. Za majhno plačilo prav tako nudim originalne načrte prehrane, zato mi za pomoč lahko kadar koli pišete.
-
V mojem primeru je 5XXL Elite mojo mišično maso povečal za 10kg, moj trebuh pa je v celoti izginil 

Končal sem svoj cikel 5XXL Elite in moram priznati, da sem bil skeptičen, vendar so bili rezultati dobri. Priporočam ga za vse, ki želijo narediti nekaj dobrega za svoje telo. Samo zapomni si, da moraš delati, ko ga uporabiš, saj 5XXL Elite ne bo naredil bodybuilderja iz maščob, ki sedijo za računalnikom ves dan;) mir!